+386 59 33 4440 t.kostanjsek@novellus.si

O podjetju

Z vami že več kot 20 let

O podjetju

O NAS

V podjetju Novellus d.o.o. se ukvarjamo z raziskovanjem analiziranjem različnih trgov in povezovanjem industrije na tehnično-komercialnem področju. V več kot desetih letih našega delovanja smo se specializirali za vgradnjo elektro-mehanskih komponent. Naša glavna programa sta komponente za elektromotorje in bela tehnika, v prodajnem asortimanu pa imamo tudi komponente za avtomobilsko industrijo in distribucijo elektromateriala.

Delujemo tudi izven okvirjev Slovenije in smo trenutno prisotni tudi na trgih Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Češke, Madžarske in Slovaške.

S čim se ukvarjamo

Novellus d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z raziskovanjem tržišča in povezovanjem industrije na tehnično-komercialnem področju.

Specializirani smo za področje elektro-mehanskih komponent za prvo vgradnjo v industriji.

Poleg Slovenije delujemo še na Hrvaškem, v Srbiji, BIH, Črni gori, Severni Makedoniji, Madžarskem in Češkem Slovaškem.

Programi:

– elektromotorji
– bela tehnika
– automotive
– razsvetljava
– distribucija
– posebne rešitve

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri