+386 59 33 4440 t.kostanjsek@novellus.si

O podjetju

Z vami že več kot 20 let

O podjetju

O NAS

V podjetju Novellus d.o.o. se ukvarjamo z raziskovanjem analiziranjem različnih trgov in povezovanjem industrije na tehnično-komercialnem področju. V več kot desetih letih našega delovanja smo se specializirali za vgradnjo elektro-mehanskih komponent. Naša glavna programa sta komponente za elektromotorje in bela tehnika, v prodajnem asortimanu pa imamo tudi komponente za avtomobilsko industrijo in distribucijo elektromateriala.

Delujemo tudi izven okvirjev Slovenije. Prisotni smo tudi na trgih Hrvaške, Srbije, Makedonije, Bosne in Hercegovine, Češke, Madžarske in Slovaške.

Poslovni partnerji lahko pričakujejo sodelovanje na razičnih ravneh. Lahko izpeljemo rasikavo trga za kupca: denimo najti specifično komponento po točno določenih tehničnih kriterijih po najboljših komercialnih pogojih. Na drugi strani lahko izpeljemo raziskavo trga za dobavitelja: denimo zbrati informacije iz določene regije glede količine kupcev, kupne moči, prodanih količin, statističnih podatkov, količine zaposlenih v sektorju, plačilne discipline,…itd. 
Posebej smo specializirani za dobavo materiala in opreme za proizvajalce kabelske konfenkcije. Tu že več kot dvajset povezujemo prepoznavna, mednarodna podjetja, ki proizvajajo komponente najvišjih kakovosti po konkurenčnih pogojih. Med naše kupce spadajo vsa odmevna imena kot so Siemens, BSH, Gorenje, Cablex, Yazaki, Yura, Leoni, Rimac, Pipistrel in mnogi drugi. 
Prednost našega podjetja je v povezanosti industrije, ne le na omenjenih področjih in regijah. V kolikor partner potrebuje komponente ali opremo od zunanjih izvajalcev, ki niso naši pogodbeni partnerji in / ali so iz druge države, ravnotako posredujemo s tehnično in komercialno podporo ter za stranko pridobimo želene informacije. 
V kolikor bi radi preizkusili naše sposobnosti, pridobili koristne informacije s trga elektromehanskih komponent za kabelska vezja, vas prosimo, da nam pišete na sales@novellus-ind.com.
Veselimo se stika z vami.

S čim se ukvarjamo

Novellus d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z raziskovanjem tržišča in povezovanjem industrije na tehnično-komercialnem področju.

Specializirani smo za področje elektro-mehanskih komponent za prvo vgradnjo v industriji.

Poleg Slovenije delujemo še na Hrvaškem, v Srbiji, BIH, Črni gori, Severni Makedoniji, Madžarskem in Češkem Slovaškem.

Programi:

– elektromotorji
– bela tehnika
– automotive
– razsvetljava
– distribucija
– posebne rešitve

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri