Velika Britanija je kraljica frizerstva. Od tam prihaja vrhunska profesionalna lasna kozmetika namenjena moškim, z zvenečim imenom HAIRBOND.

Njihovi izdelki predstavljajo življenjski stil, ne le navadne produkte za lase. Cilj Hairbonda je ustvarjati naj- kakovostnejše, superiorne produkte, ki dokazujejo, da je Velika Britanija vodilna v svetu frizerstva.

Kakovost izdelkov zagotavljajo z uporabo najboljših sestavin in z upoštevanjem najvišjih standardov.
Njihovi produkti niso testirani na živalih in ne sodelujejo s podjetji, ki kljub velikemu nasprotovanju javnosti in evropski zakonodaji, še vedno izvajajo neetična testiranja na živalih.

Znamka Hairbond je v letu dni postala svetovno uspešnica. Na njo prisegajo frizerji kot tudi končni kupci. Elegantna embalaža, vrhunska kakovost, izjemni rezultati in čudovite vonjave prepričajo vsakokogar.

Sculptor

Zelo gost, vendar mehak vosek za oblikovanje. Primeren je za ločevanje in daje srednje močno obstojnost. Lahko ga uporabljate na tankih kot tudi debelih laseh.

Moč: 3/5
Pakiranje: 100ml

Mattifier

Izjemno močan produkt za oblikovanje, brez parabenov in sulfatov. Na laseh deluje kot cement  in daje močan mat/suh zaključek. Izjemen je za ustvarjanje spektakularnih pričesk. Primeren je za kratke pričeske. Omogoča poljubno oblikovanje. Je prijetnega sadnega vonja.

Moč: 5/5
Pakiranje: 100ml

Distorter

Elitni srednje do močno obstojni oblikovalec za definiranje. Izjemno prožen, omogoča enostavno oblikovanje, primeren za debele, ravne lase.

Moč: 3/5
Pakiranje: 50ml in 100ml

Gripper

Hairbond Gripper Professional pomada. Deluje fantastično tudi na zelo kodraste lase.
Izjemna obstojnost! Vsebuje pomarnčno dišavo.

Moč: 4/5
Pakiranje: 100ml

Moulder

Edinstven, inovativen, močno obstojen produkt za oblikovanje z mat učinkom. Zaradi gostote produkta so lasje po uporabi videti debelejši. Nudi učinek voska, vendar brez leska, las ne masti.

Moč: 4/5
Pakiranje: 50ml in 100ml

Shaper

Zelo močan produkt za oblikovanje. Nudi celodnevno obstojnost pričeske, definicijo in teksturo. Izjemen je za ločevanje in ukrotitev vseh vrst las.

Moč: 5/5
Pakiranje: 100ml

Texturiser

Srednje obstojen produkt za oblikovanje pričeske, brez parabenov in sulfatov, lasem daje teksturo in moker videz.  Zelo učinkovit na neukrotljivih, suhih laseh. Po uporabi bodo lasje zdravega videza in lepo definirani.

Moč: 3/5
Pakiranje: 100ml